Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ζώνη οσφύος με ρυθμιζόμενη σταθεροποίηση, Lumbamed disc

210,00 

Ζώνη οσφύος με ρυθμιζόμενο σύστημα για την σταθεροποίηση της οσφυϊκής μοίρας. Οι μεταλλικές μπανέλες που διαθέτει μπορούν να ρυθμιστούν λυγίζοντας τις και να προσαρμοστούν στις ανατομικές ανάγκες του ασθενή επιτυγχάνοντας την τέλεια εφαρμογή.

Σημαντικό : Πριν παραγγείλετε το προϊόν σιγουρευτείτε για το σωστό μέγεθος χρησιμοποιόντας το Μεγεθολόγιο για ζώνη οσφύφος (medi)

Η Lumbamed® disc είναι μία ζώνη οσφύος που διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα για την σταθεροποίηση της οσφυϊκής μοίρας. Οι μεταλλικές μπανέλες που διαθέτει μπορούν να ρυθμιστούν λυγίζοντας τες και να προσαρμοστούν στις ανατομικές ανάγκες του ασθενή επιτυγχάνοντας την τέλεια εφαρμογή.

Τι κάνει / λειτουργίες προϊόντος

  • Επιτυγχάνεται απόλυτη σταθεροποίηση της οσφυϊκής μοίρας διαμέσου των ρυθμιζόμενων μπανελλών της ζώνης.
  • Επιτυγχάνεται η μείωση της λόρδωσης στην οσφυϊκή μοίρα διαμέσου της συμπίεσης της ζώνης και ενισχύεται η υποστήριξη της κοιλιακής χώρας μέσω του έξτρα συστήματος υποστήριξης που διαθέτει.
  • Λόγω της σχεδίασης της ζώνης η οποία είναι βασισμένη σε ανεξάρτητες μονάδες (επένδυση μέσης, σύστημα υποστήριξης, μπανέλες – όλα ανεξάρτητα τα οποία εφαρμόζονται πάνω στη ζώνη), η σταθεροποίηση της οσφυϊκής μοίρας μπορεί να ρυθμιστεί σε κάθε στάδιο ακολουθώντας την πορεία ανάκαμψης του ασθενή.

Χρώμα υφάσματος : Γκρι

Μέγεθος μέσης (medi)

, , , ,